Farba: modrá
Evidenčné číslo: 2011
Dĺžka (km): 14 km
Prevýšenie: 81/70 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, spevnená cesta, poľná cesta

Charakteristika: Zokruhovaná cykloturistická trasa vedúca z Chorvátskeho Grobu, cez Veľký Biel späť do Chorvátskeho Grobu.

Popis:  Cykloturistický okruh začína v obci Chorvátsky Grob, prechádza obcou a následne pokračuje po poľných cestách až pred obec Veľký Biel. Napojí sa na asfaltovú cestu, nadjazdom prejde ponad diaľnicu D1 a pokračuje do centra obce. Tu sa stretáva so žltou cykloturistickou trasou 8047 – Okruh Veľkobielské jazero, s ktorou pokračuje až do centra obce ku križovatke cykloturistických trás. Malý úsek pokračuje spoločne so žltou a aj zelenou trasou (5007 – Senec – Bernolákovo – Ivanka pri Dunaji – Mohyla M.R.Štefánika), opúšťa obec a znova pokračuje po poľných cestách ku Chorvátskemu Grobu.

Trasa je označená náročnosťou REKREA a je vhodná pre všetky vekové kategórie. Nakoľko trasa vedie i mimo asfaltové cesty, je vedená ako MTB trasa.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.