Farba: žltá
Evidenčné číslo: 8004
Dĺžka (km): 9 km
Prevýšenie: 122/13 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, poľná cesta, lesná cesta

Charakteristika: Miestna cykloturistická trasa vedúca vinohradmi a Lúkami popod Modru k Harmónii.

Popis: Trasa začína v meste Modra pri múzeu pod cintorínom smer obec Šenkvice. Na polceste do Šenkvíc sa dáme doľava miernym stúpaním k miestnym vinohradom. Tu sa nachádza miesto posedenia Ľudovíta Štúra kde si môžeme oddýchnuť a načerpať ďalšie sily pri pohľade na jazierko. Trasa ďalej pokračuje lúkami a vinohradmi najskôr klesaním a potom miernym stúpaním do miestnej časti Kráľová okolo kostola Sv. Michaela Archanjela. Prejdeme cez hlavnú cestu a pokračujeme do miestnej časti Harmónia, kde trasa na Okružnej ulici končí. V cieli sa nachádza pekná kaviareň, kde sa môžete na svojej ceste občerstviť.

Turistické zaujímavosti: Múzeum – Slovenská ľudová majolika (Modra), Kostol Sv. Michaela Archanjela (Modra – časť Kráľová)

Zdroj foto: cykloportal.sk, freemap.sk, mapy.cz




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.